Babylon Consult traduce Romanian Business Leaders Summit 2016

Pe parcursul celor doua zile ale Romanian Business Leaders Summit, traducatorii Babylon Consult vor asigura interpretarea simultana in si din limba engleza pentru  cei mai puternici antreprenori din tara, lideri din companii mari, reprezentanti ai Guvernului si ai societatii civile.

Teme abordate:
• Care sunt cele mai importante subiecte pe agenda antreprenorilor in 2016 și cum putem lucra mai bine cu noul Guvern pentru a imbunatati mediul de afaceri?


• Care sunt costurile și impactul real ale excesului de reglementare și ale birocratiei și ce putem face concret in acest sens?
• Ce este nevoie sa facem pentru a crește o generatie noua de afaceri inovative?


• Cum putem conecta capitalul și antreprenorii mici? Cum abordam provocarea de a dezvolta antreprenoriatul prin constructia de lanturi de valoare locale?
• Care este impactul real al saraciei de talente si al deficitului de forta de munca? Care este rolul educatiei, in acest context?


• Care este impactul intalnirii a trei generatii (X, Y și Z), pentru prima data, in mediul de business?
• Ce este nevoie sa facem pentru ca Romania sa fie unul dintre cele mai bune medii pentru antreprenoriat din Europa?

Ce cred 56,2% dintre consumatori că este mai important decât prețul?

image Câțiva pași care pot face diferența dintre succes și eșec în lansarea unei aplicații web pe o nouă piață. Conform unui studiu realizat de Common Sense Advisory,  72.1% dintre consumatori își petrec majoritatea timpului pe website-uri, aplicații web în limba lor și 56.2% dintre consumatori susțin că posibilitatea de a afla informații în limba lor este mai importantă decât prețul. Localizarea unui website îți poate aduce câștiguri uriașe. Continue reading “Ce cred 56,2% dintre consumatori că este mai important decât prețul?”