5 platforme care te ajută să înveți limbi străine gratuit

image

Într-o lume din ce în ce mai diversă, multiculturală, cu o piață relativ globală, cunoașterea mai multor limbi străine îți poate oferi avantajul de care ai nevoie în business.
Mai jos găsești 5 platforme care nu numai că te ajută să înveți limbi străine, dar sunt și gratuite.


 

DuoLingo:

image-1-1024x508

Duolingo este o platformă realtiv nouă care a câștigat mai multe premii, printre care iPhone App of the Year 2013 și  Google’s Best of the Best 2014. Actualmente oferă cursuri în 19 limbi diferite.

Busuu

image-21-1024x507
Busuu seamănă destul de mult cu  Duolingo, diferența fiind că acesta oferă doar 12 limbi străine, dar aceste sunt destul de dificile. Araba, chineza și japoneza pot fi destul de dificile de învățat și puține platforme le au în oferta lor, dar pe Busuu le găsiți. Totodată Busuu are și o comunitate de peste 50 de milioane de vorbitori.


buttonafterinnershadow

Live Mocha

image-3-1024x479
Live Mocha a fost una dintre primele platforme on line care au oferit cursuri gratuite de limbi străine. Unul dintre avantajele Live Mocha este faptul că te pune în contact cu vorbitori nativi, profesori, experți lingviști din peste 190 de țări.

LingQ.com

image-4-1024x509
Această platformă a parcurs un drum lung de la lansarea sa. Chiar dacă are un design de desene animate și o interfață ca pentru copii mici, poate fi folosită de utilizatori de toate vârstele. Videoclipul de pe prima pagină îți arată cum să folosești platforma și să începi lecțiile gratis. Este o resursă folositoare pentru profesori și cursanți.

Byki

image-5-1024x484
Platforma poate fi folosită pentru a învăța 74 de limbi diferite. Byki este grozav dacă îți place să înveți cu flashcard-uri (cartonașe educative). Cum Byki pretinde că este una din resursele de top în învațarea unei limbi străine, e ușor de înțeles de ce nu sunt de acord cu a începe învățarea unei limbi străine prin a învăța gramatica acesteia mai întâi. Byki se concentrează pe învățarea vocabularului  “adulții învață limbi străine prin acumularea unui bagaj de cuvinte și fraze mai întâi”.  


as

Așteptăm să ne împărtășești din experiența ta cu alte platforme de limbi străine.
Nu uita, daca ai nevoie de un expert în limbi străine trimite-ne un email la traduceri@babylonconsult.ro

Vrei să ne conectăm? Click...

De interes

Servicii traducere