Top 5 Atracții Turistice ale Scoției

  1. Castelul Edinburgh

Castelul Edinburgh este un exemplu excelent pentru arhitectura, ideologia, strategia politică și importanța militară a Scoției. Pe culmea înaltă a unui vulcan inactiv, se poate întâlni această construcție măreață, ce poate fi văzută dinspre orice direcție, de la mile distanță. Intimidându-i pe toți cei care îi amenințau, scoțienii s-au folosit de Castelul Edinburgh în toate războaiele majore pentru a-și consolida strategia militară. Puternic simbol al perseverenței și al luptei pentru independență, Castelul Edinburgh este una dintre cele mai spectaculoase atracții turistice ale Scoției.

2. Loch Ness

Unul dintre cele mai faimoase lacuri din lume, Loch Ness, este al doilea din Scoția ca suprafață, dupa Lacul Lomond (și datorită adâncimii sale, este cel mai mare ca volum). Cu o lățime medie de 1,6 km, acest lac deține legenda unui dezgustător monstru marin. Se spune că, cea mai faimoasă creatură mitică a timpurilor moderne, Nessie, locuiește în acest lac. Înconjurată de o aură de mister, intriganta zonă a lacului Ness, nu trebuie ratată. Poate aveți norocul chiar de a-l zări pe Nessie!

  1. Ben Nevis

Situat chiar în inima zonei muntoase a Scoției, Ben Nevis este cel mai înalt vârf muntos al Insulei Marii Britanii și al întreg Regatului Unit. Oferind priveliști absolut minunate și purtând aerul războaielor istorice, Ben Nevis atrage vizitatori, excursioniști și alpiniști de pretutindeni, pentru a se bucura de pacea și liniștea naturii înconjurătoare. Partea de sud-vest a muntelui este ușor accesibilă tuturor turiștilor prin intermediul unei poteci (numită Ben Path, the Mountain Path, sau Tourist Route)  ce străbate în zig-zag întreaga zonă, în timp ce latura stâncoasă din nord-vest este destinată numai drumeților experimentați.

  1. Castelul Stirling

Castelul Stirling este unul dintre cele mai spectaculoase castele din întreaga Scoție. Este poziționat pe vârful masei de rocă verticală ce formează Dealul Castelului, chiar de-a lungul stâncilor abrupte dimprejur. Vizitând acest castel, veți avea ocazia de a experimenta arta, cultura și statutul Scoției din secolul al XVI-lea. În mod cert, iubitorii de istorie nu vor dori să rateze această populară atracție turistică.

  1. Eilean Donan

Eilean Donan este o insulă restrânsă din Loch Duich, aflată în vestul zonei muntoase a Scoției. Fiind legată de teritoriul continental prin intermediul unui pod, insula este dominată de un pitoresc castel medieval. Construcția inițială a castelului a avut loc la începutul secolului al XIII-lea, reprezentând o fortăreață de apărare împotriva Vikingilor. Astăzi, castelul este unul dintre cele mai fotografiate monumente ale Scoției și o populară destinație pentru nunți și locații de film. În această zonă au fost realizate filme precum „Highlander” sau „The World Is Not Enough”.

Vă mulțumim pentru un an minunat împreună

 

 

 

După un an de experiențe extraordinare, proiecte dificile de mare anvergură finalizate cu succes, zeci de clienți satisfăcuți, 45 de clienți noi adăugați portofoliului nostru și 2 noi membri alăturați familiei Babylon Consult, dorim să mulțumim clienților, colaboratorilor și prietenilor Babylon Consult pentru încrederea acordată.

Încrederea acordată constituie o garanție și totodată o confirmare a calității muncii noastre. Încredere dobândită prin dedicare și profesionalism.

Pe parcursul anului 2014 am tradus documentații tehnice și caiete de sarcini pentru licitații importante din cele mai variate domenii, de la domeniul aeronautic, militar, infrastructură până la articole despre nutriție și grooming pentru ființe “pufoase și drăgălașe” din sfera necuvântătoarelor.

În 2014 am finalizat unul dintre cele mai mari proiecte de localizare software din portofoliul Babylon.  Am oferit sfaturi pertinente și suport din faza de proiect, până la lansare și mai departe, ori de câte ori a fost necesar.

Conform unui studiu realizat de Common Sense Advisory, 72.1% dintre consumatori își petrec majoritatea timpului pe website-uri, aplicații web în limba lor, iar 56.2% dintre consumatori susțin că posibilitatea de a afla informații în limba lor nativă este mai importantă decât prețul

Localizarea unui website îți poate genera câștiguri uriașe.
Folosirea serviciilor de localizare poate fi decisivă în cucerirea unei noi piețe și în menținerea caracteristicilor brand-ului.

Dacă cineva  ar avea curiozitatea să vadă toată munca noastra de până acum, ar însemna să parcurgă mii de pagini traduse și să participe alături de noi la sute de ore de interpretare.
Așteptăm cu nerăbdare provocările anului 2015!