Vă mulțumim pentru un an minunat împreună

thankyou

 

 

 

După un an de experiențe extraordinare, proiecte dificile de mare anvergură finalizate cu succes, zeci de clienți satisfăcuți, 45 de clienți noi adăugați portofoliului nostru și 2 noi membri alăturați familiei Babylon Consult, dorim să mulțumim clienților, colaboratorilor și prietenilor Babylon Consult pentru încrederea acordată.

Încrederea acordată constituie o garanție și totodată o confirmare a calității muncii noastre. Încredere dobândită prin dedicare și profesionalism.

Pe parcursul anului 2014 am tradus documentații tehnice și caiete de sarcini pentru licitații importante din cele mai variate domenii, de la domeniul aeronautic, militar, infrastructură până la articole despre nutriție și grooming pentru ființe “pufoase și drăgălașe” din sfera necuvântătoarelor.

În 2014 am finalizat unul dintre cele mai mari proiecte de localizare software din portofoliul Babylon.  Am oferit sfaturi pertinente și suport din faza de proiect, până la lansare și mai departe, ori de câte ori a fost necesar.

Conform unui studiu realizat de Common Sense Advisory, 72.1% dintre consumatori își petrec majoritatea timpului pe website-uri, aplicații web în limba lor, iar 56.2% dintre consumatori susțin că posibilitatea de a afla informații în limba lor nativă este mai importantă decât prețul

Localizarea unui website îți poate genera câștiguri uriașe.
Folosirea serviciilor de localizare poate fi decisivă în cucerirea unei noi piețe și în menținerea caracteristicilor brand-ului.

Dacă cineva  ar avea curiozitatea să vadă toată munca noastra de până acum, ar însemna să parcurgă mii de pagini traduse și să participe alături de noi la sute de ore de interpretare.
Așteptăm cu nerăbdare provocările anului 2015!