Retrospectiva 2017

retrospectiva
A fost un an minunat, un an frumos, un an cu activitate de excepție! 2017 ne-a adus provocări la care nu ne-am fi gândit și pe care le-am dus la final cu succes.


În plus, anul trecut ne-a adus satisfacția de a-i vedea pe clienți mulțumiți, iar acest lucru ne bucură cel mai mult!
Pentru a scurta timpul de așteptare la traduceri am mărit echipa de colaboratori.

De asemenea am învățat lucruri noi și ne-am adaptat la cererințele voastre. Am achiziționat softuri de subtitrare și editare video pentru a crește calitatea serviciilor în domeniul subtitrărilor.


Printre reușite menționăm și cea mai prolifică lună, când ne-am întrecut pe noi înșine și am tradus peste 10.000 de pagini.
O altă provocare încheiată în mod victorios a fost furnizarea de servicii de interpretare la cel mai mare eveniment de până acum pentru noi.

Echipa noastră de traducători cu experienţă a oferit interpretarea în cinci limbi străine pentru cei peste 2.000 de invitați prezenți la eveniment.

Și pentru că retrospectiva nu se poate încheia decât cu o serie de obiective pentru anul ce tocmai a început, în 2018 ne propunem să acoperim piața mai bine, să ne autodepășim și să avem provocări cel puțin la același nivel cu cele din 2017.

Așadar, așteptăm cu nerăbdare solicitările clienților pentru a putea oferi soluții cât mai rapide și creative!

Vrei să ne conectăm? Click...

De interes

Servicii traducere