Kukkakaalilaatikko

kukkakaalilaatikko Mod de preparare: – Cu cel puţin o oră înainte de gătire se pune berea într-un bol mai adânc, până când berea îşi pierde acidul. – Cubuleţele de pâine se pun în foaie de copt şi se usucă la cuptorul încălzit la 150 grade C pentru aproximativ 15-20 minute, până când acestea devin crocante, dar nu maronii. – Se prăjeşte conopida în unt împreună cu seminţele de chimen astfel încât conopida să rămână uşor fragedă. – Se pun cubuleţele de pâine împreună cu conopida şi cu brânza rasă – Compoziţia ce rezultă se toarnă într-un vas de 2 litri uns cu unt – Ouăle, muştarul, coriandrul şi piperul negru se amestecă cu berea fără acid cu ajutorul unui blender sau la mână şi se toarnă amestecul în vas. – Se lasă la cuptor la 170 grade C timp de 30-45 de minute până ce se rumeneşte. Timp total: 46 de minute Timp de preparare: 1 min Timp de gătire: 45 de minute Ingrediente pentru 4 porţii: – 1 ceaşcă bere – 3 ceşti cubuleţe de pâine de secară – 1 căpăţână de conopidă care trebuie ruptă în ciorchini potriviţi – 2 linguriţe de unt – 1 linguriţă cu seminţe de chimen – 3 ceşti brânză cedar rasă – 4 ouă – 1 linguriţă muştar – ½ linguriţă coriandru măcinat – piper negru proaspăt măcinat Bon appétit   ]]>