Mod de preparare:
– Cu cel puţin o oră înainte de gătire se pune berea într-un bol mai adânc, până când berea îşi pierde acidul.
– Cubuleţele de pâine se pun în foaie de copt şi se usucă la cuptorul încălzit la 150 grade C pentru aproximativ 15-20 minute, până când acestea devin crocante, dar nu maronii.
– Se prăjeşte conopida în unt împreună cu seminţele de chimen astfel încât conopida să rămână uşor fragedă.
– Se pun cubuleţele de pâine împreună cu conopida şi cu brânza rasă
– Compoziţia ce rezultă se toarnă într-un vas de 2 litri uns cu unt
– Ouăle, muştarul, coriandrul şi piperul negru se amestecă cu berea fără acid cu ajutorul unui blender sau la mână şi se toarnă amestecul în vas.
– Se lasă la cuptor la 170 grade C timp de 30-45 de minute până ce se rumeneşte.
Timp total: 46 de minute
Timp de preparare: 1 min
Timp de gătire: 45 de minute
Ingrediente pentru 4 porţii:
– 1 ceaşcă bere
– 3 ceşti cubuleţe de pâine de secară
– 1 căpăţână de conopidă care trebuie ruptă în ciorchini potriviţi
– 2 linguriţe de unt
– 1 linguriţă cu seminţe de chimen
– 3 ceşti brânză cedar rasă
– 4 ouă
– 1 linguriţă muştar
– ½ linguriţă coriandru măcinat
– piper negru proaspăt măcinat
Bon appétit
]]>

5 modalități necunoscute de a folosi Google Translate
Aplicația Google Translate are și alte utilități, în afară de faptul că poate fi o excelentă sursă de amuzament pentru traducători și alți pasionați ai