Made in Romania

Compania Passe Partout DP a fost înființată în anul 1999 de către Dan Puric. Echipa este formată din actori amatori și profesioniști tineri în mare parte, antrenați cu sârguință de mentorul companiei. Instruiți ca într-o adevărată școală de elită în domeniul artistic, actorii reușesc să transforme o simplă piesă de teatru într-un adevărat spectacol care să ridice publicul în picioare la final. Continue reading “Made in Romania”

Pizza Grandiosa

Reţeta Pizza Grandiosa a fost creată în anul 1980. Puţini oameni ştiau pe atunci că va fi cea mai populară pizza din întreaga Norvegie.  De atunci s-au vândut 400 de milioane de pizza Grandiosa şi a devenit cea mai apreciată pizza. Pizza este comercializată congelată la cutie, pentru ca oamenii să o ia acasă şi doar să o încălzească. Continue reading “Pizza Grandiosa”

Norvegia într-o zi ploioasă

1. Încearcă terapia prin shopping Profită de această oportunitate pentru a merge la cumpărături. Vei găsi o varietate atractivă de magazine şi centre comerciale în oraşe precum Oslo şi Bergen, precum şi produse excentrice şi magazine de amenajări interioare în cartiere precum Grünerløkka din Oslo. Ceea ce am găsit noi în materie de artă şi obiecte prelucrate manual. Continue reading “Norvegia într-o zi ploioasă”

Legea din Jante

Legea din Jante este o caracteristică a comportamentului de grup vizavi de persoanele din comunităţile scandinave, ce caracterizează şi critică sucessul şi reuşita individuale drept neadecvată şi scandaloasă. Conceptul Legii din Jante a fost realizat de scriitorul danez Aksel Sandemose în romanul “Un refugiat îţi depăşeşte limitele”. Continue reading “Legea din Jante”