WhatsApp tips & tricks pe care probabil nu le știi

Este posibil ca unii dintre noi să nu stie mai multe funcții WhatsApp care, de fapt, ne pot ușura viața.

Iată câteva dintre caracteristicile WhatsApp pe care este posibil să nu le cunoști.

Ascunde caracteristica “ultima dată văzut”

Uneori, s-ar putea să simți că nu doresti ca prezența ta WhatsApp să fie urmărită, deoarece te poți simți obligat să răspunzi la acel mesaj pe care îl eviți. Cu funcția de ascundere, nimeni nu va ști când ai fost ultima dată pe WhatsApp.

Cum se activează:

Selecteaza Settings, Account, apoi Privacy. Vei vedea în partea de sus a listei, va fi o opțiune Last Seen. Atingi Last Seen și selectezi Nobody. Acum, nimeni nu iti va putea urmări ultima ta mișcare.

Dezactivează conversațiile

Atunci când primești texte WhatsApp constant, care vin cu alerte de notificare, acest lucru poate deveni supărător. Dacă vrei să nu fi deranjat, pur și simplu dezactivezi conversațiile selectate.

Poți dezactiva conversațiile selectând un contact pe WhatsApp, apoi atingând numele persoanei, se vor afișa informațiile de contact. Aici, vei vedea o listă derulantă care include Media și Link-uri, Mesaje marcate cu stea, Căutare prin chat și Mute. Selectezi a patra opțiune, Dezactivezi sunetul și poți alege să dezactivezi o conversație timp de 8 ore, 1 săptămână sau un an. De asemenea, puteți alege să reactivezi o conversație în orice moment.

Eliberare spațiu

Pe un dispozitiv iOS, poți vedea cât spațiu ocupă chat-urile tale pe dispozitiv. Accesezi Setări, Utilizare date și Stocare, apoi selectezi Utilizare stocare. Poți apoi să eliberezi spațiul de pe dispozitiv eliminând conținutul media de care nu mai ai nevoie, cum ar fi imagini sau videoclipuri.

Scrie fără mâini

Acest lucru se aplică strict utilizatorilor iOS.

Poți introduce hands-free pe WhatsApp pur și simplu solicitându-i lui Siri să trimită un mesaj WhatsApp.

Apasă lung butonul de Home și comandă-i lui Siri să trimită un mesaj WhatsApp. Siri va tasta apoi mesajul, așa cum este dictat de tine și va trimite mesajul către contactul tău WhatsApp.

Acest lucru este util doar atunci când vrei să trimiți mesaje în limba engleză.

Marchează mesajele ca necitite

Dacă deschizi accidental un mesaj sau deschizi un mesaj fără intenția de a răspunde imediat, îl poți selecta ca necitit. Acest lucru îți permite să nu pierzi evidența mesajelor la care trebuie să răspunzi.

Acceseză chat-ul și apăsă lung o conversație pe care dorești să o marchezi ca necitită. Apoi atingi marcați ca necitit și un punct verde va apărea lângă conversația pe care ai marcat-o.

Trimite prin e-mail conversații întregi

Poți trimite prin e-mail întregi conversații de pe WhatsApp. Pentru Android, accesezi meniul conversațiilor și selectezi chat prin e-mail. Pentru iOS, selectezi mai multe din meniul conversațiilor și chat prin e-mail.

Vrei să ne conectăm? Click...

De interes

Top 10 Termeni Esențiali în AI

Inteligența artificială (AI) continuă să ne revoluționeze lumea, de la chatboți la vehicule autonome. Pe măsură ce această tehnologie avansează, înțelegerea termenilor cheie ne poate

Citește »

Servicii traducere