Vrei un profil de ⭐⭐⭐⭐⭐ pe Linkedin?

Linkedin profile

Profesioniștii investesc mult timp și resurse în construirea imaginii companiei în care lucrează.

Dar cât de des aplicăm aceste abilități pentru a ne construi propria imagine?

Profilul LinkedIn este cea mai bună modalitate de a arăta cine ești. Aici, utilizatorii te pot găsi și se pot informa cu privire la activitatea ta, deci asigură-te că profilul este complet și te reprezintă.

Iată 8 modalități de a-ți îmbunătății profilul de Linkedin.

  1. Alege fotografia de profil potrivită pentru LinkedIn

Poza ta de profil este cartea ta de vizită pe LinkedIn. Iată câteva sfaturi rapide: asigură-te că fotografia este recentă, alege o fotografie care să fie făcută de aproape (fotografiile făcute de la distanță nu ne ajută), zâmbește.

  1. Adăugă o fotografie de copertă

Fotografia de copertă este al doilea element vizual din partea de sus a paginii de profil. Mai mult decât orice, fotografia de fundal potrivită ajută pagina să iasă în evidență, să atragă atenția și să rămână memorabilă.

  1. Evită cuvintele la modă

Cuvintele la modă sunt adjective care sunt folosite atât de des în titlurile și rezumatele LinkedIn, încât devin aproape complet lipsite de sens. Clasamentul celor mai folosite cuvinte la modă, includ termeni precum „leadership”, „focused”, „strategic”, „passionate”, „innovative” și „ certified”. Nu spunem că nu te poți descrie cu aceste cuvinte – sau că nu contează. Cu toate acestea, doar folosirea acestor cuvinte nu va convinge oamenii că ai aceste calități. Trebuie să le demonstrezi, de asemenea, atât în ​​modul în care te descrii, cât și în modul în care folosești funcțiile profilului LinkedIn pentru a arăta la ce te referi.

Atenție! – Cum cei mai mulți utilizatori își completează profilul în limba engleză, este important să te asiguri că nu ai greșeli de explimare. Greșeli care pot apărea dacă nu ești vorbitor nativ sau nu ai un nivel superior de limbă engleză.

  1. Crește-ți rețeaua

Una dintre cele mai simple și totuși cele mai relevante moduri de a-ți dezvolta rețeaua LinkedIn este să îți sincronizezi profilul cu agenda de e-mail. Acest lucru permite LinkedIn să sugereze persoane cu care ai putea intra în legătură.

  1. Scrie doar competențele relevante

O listă lungă de aptitudini care nu sunt cu adevărat esențiale pentru cine ești și ceea ce faci, poate fi copleșitoare. Înainte de Crăciun, fa-ți timp pentru o “curățenie de primăvara”!

  1. Evidențiază serviciile pe care le oferi

“Servicii” este o nouă funcție LinkedIn care îi ajută pe consultanți, traducători, liber profesioniști și pe cei care lucrează pentru întreprinderi mai mici, să prezinte gama de servicii pe care le oferă. Completarea secțiunii Servicii a profilului tău, îți poate spori vizibilitatea în rezultatele căutării.

  1. Adaugă comentarii

Comentariile bine redactate, te pot pune în valoare. Arată felul în care gândești, cum argumentezi un punct de vedere. Este mai probabil să atragi comentarii suplimentare, care apoi îți ridică profilul pe LinkedIn. Asigură-te că spui ceva în așa fel încât oamenii să te asocieze cu un candidat valoros.

  1. Urmărește persoane relevante din industria ta

Acest lucru te ajută să dai context profilului tău LinkedIn, demonstrând pasiunea pentru ceea ce faci.

Pauza de prânz

Pui copt cu parmezan și unt cu usturoi

Combinația dintre unt și usturoi este delicioasă, dar dacă este asociată cu pui și cu puțin parmezan pe deasupra, va ieși un preparat pe care cu siguranță îl vei adora. Pentru această
rețetă de piept de pui cu unt ai nevoie de doar de 5 ingrediente și în 30 de minute preparatul va fi numai bun de pus pe masă.

Bucătărie: Americană

Timp de preparare: 5 minute
Timp de gătire: 30 minute
Timp Total: 35 minute
Porții: 4

Ingrediente:

 4 bucăți de piept de pui dezosate și fără piele
 4 linguri de unt
 6 cățeii de usturoi zdrobiți
 o lingură de pătrunjel uscat
 jumătate de cupă de parmezan

Mod de preparare:

1. Condimentează puiul cu sare și piper. Pune puiul într-o tavă de copt unsă cu puțin ulei.

2. Într-o cratiță se topește untul. Adaugă usturoiul și gătește la foc mic, amestecând, aproximativ 3 minute. Se adaugă pătrunjelul uscat și se ia de pe foc. Toarnă untul amestecat cu usturoi peste pieptul de pui.

3. Se introduce pieptul de pui în cuptorul preîncălzit la 190°C și se lasă la gătit pentru aproximativ 20 –25 de minute sau până când este gătit.

4. Presărați parmezanul și gătiți până când acesta se topește și începe să se rumenească.

Delicios !!!

Când ai nevoie "ieri" de traducerea documentelor

Ai un teanc de documente, un buget și un termen imposibil?