Uită de Facebook și dezvoltă-ți inteligența cu cele mai tari site-uri de dezvoltare

image
O persoană petrece aproape două ore în fiecare zi pe social media. Gândește-te câte poți face în două ore? Poți de exemplu să înveți o limbă străină? Sa înveți ceva nou?

Mai jos sunt 5 site-uri care îți dezvoltă inteligența și îți imbunătățesc calitatea vieții.


1. Unplug The TV
Screen-Shot-2017-03-20-at-3.11.23-PM
De fiecare dată când vizitezi acest site, se generează un nou film pe care îl poți urmări. Urmărește tot fimul chiar dacă subiectul nu pare să te intereseze. Învațând mai multe despre subiecte cu care nu ești familiar, ieși din zona de confort și îți lărgești orizontul.
Call to action
2. Skillshare
Screen-Shot-2017-03-20-at-3.12.20-PM
Cursurile sunt predate de experți tehnicieni. Fără teorie. Fără promisiuni fără acoperire. Abilitățile învățate sunt aplicabile și utile.
3. High Brow
Screen-Shot-2017-03-20-at-3.14.39-PM
Odată ce te-ai abonat, vei primi cursuri de 5 minute pe diverse subiecte. Sunt ușor de urmărit și foarte interesante.
4. Spreeder
Screen-Shot-2017-03-20-at-3.18.36-PM
Cu cât citești mai încet, cu atât mai puține înveți și te dezvolți mai greu decât alții. Acest instrument te ajută să procesezi totul mai repede. Copiază textul pe care vrei să-l citești, el te va ghida să citești mai repede și să îți imbunătățești viteza de citire.
5. Code School
code_school
Cu un conținut distractiv și instructori experientați, Code School îți oferă peste 60 de cursuri în diverse limbaje de programare. Fiecare curs este creat să te facă să simți că te joci, în loc să te plictisească cu o mulțime de informații.