Fasole cu costiţă de porc

Fasolea se spală bine şi se pune la fiert. Se schimbă apa de 3 ori până la fierberea finală. Când este gata se lasă la scurs. Separat roşiile se taie cubuleţe şi se călesc în uleiul încins, se adaugă apoi costiţa porţionată, 100 ml apă fierbinte şi se lasă la înăbuşit 10 minute, dacă este nevoie se mai adaugă apă fierbinte.

Fasole cu costiţă de porc

Content: Ingrediente: 1 kg fasole boabe, 300 gr costiţă cu os, 2 roşii, pătrunjel verde, sare, 100 ml ulei Mod de preparare: Fasolea se spală bine şi se pune la fiert. Se schimbă apa de 3 ori până la fierberea finală. Când este gata se lasă la scurs. Separat roşiile se taie cubuleţe şi se călesc în uleiul încins, se adaugă apoi costiţa porţionată, 100 ml apă fierbinte şi se lasă la înăbuşit 10 minute, dacă este nevoie se mai adaugă apă fierbinte. După cele 10 minute se adaugă peste roşii şi fasolea. Ca sos trebuie să fie cât să acopere. Se lasă să mai fiarbă câteva minute, apoi se ia de pe foc. Se adaugă sare după gust. Mod de servire: Se serveşte caldă cu pătrunjel verde tocat. Sursa:  www.bucataria-romaneasca.roFasolea se spală bine şi se pune la fiert. Se schimbă apa de 3 ori până la fierberea finală. Când este gata se lasă la scurs. Separat roşiile se taie cubuleţe şi se călesc în uleiul încins, se adaugă apoi costiţa porţionată, 100 ml apă fierbinte şi se lasă la înăbuşit 10 minute, dacă este nevoie se mai adaugă apă fierbinte.

Fasole cu costiţă de porc

Content: Ingrediente: 1 kg fasole boabe, 300 gr costiţă cu os, 2 roşii, pătrunjel verde, sare, 100 ml ulei Mod de preparare: Fasolea se spală bine şi se pune la fiert. Se schimbă apa de 3 ori până la fierberea finală. Când este gata se lasă la scurs. Separat roşiile se taie cubuleţe şi se călesc în uleiul încins, se adaugă apoi costiţa porţionată, 100 ml apă fierbinte şi se lasă la înăbuşit 10 minute, dacă este nevoie se mai adaugă apă fierbinte. După cele 10 minute se adaugă peste roşii şi fasolea. Ca sos trebuie să fie cât să acopere. Se lasă să mai fiarbă câteva minute, apoi se ia de pe foc. Se adaugă sare după gust. Mod de servire: Se serveşte caldă cu pătrunjel verde tocat. Sursa:  www.bucataria-romaneasca.ro]]>