Cum să îți transformi profilul de LinkedIn în mai multe limbi

Vrei să îți faci profilul de LinkedIn mai accesibil?

Profilul tău de LinkedIn spune multe despre tine atât la nivel personal, cât și profesional și îl poți transforma să facă acest lucru în mai multe limbi străine. Dacă limba principală a profilului este engleza sau română, îți poți afișa profilul și în alte limbi, de exemplu franceză, germană sau arabă.

LinkedIn

Cum funcționează funcția „Add profile in another language”.

Limba principală a profilului tău este limba pe care ai folosit-o pentru a îți crea contul. Reține, totuși, că această limbă poate fi diferită de limba interfeței.

Cu funcția Add profile in another language, poți replica cu ușurință profilul LinkedIn în câte alte limbi sunt acceptate. Odată configurat, membrii LinkedIn îți pot vedea profilul în limba lor, cu condiția să se potrivească cu oricare dintre limbile suplimentare. În caz contrar, ei îți pot vizualiza profilul numai în limba ta principală.

Ai voie să ai un singur profil pentru fiecare limbă. Și, deși în prezent nu există nicio setare care să îți permită să schimbi direct limba profilului tău principal, există o soluție simplă pentru aceasta.

 

Știai că?

  • Unul dintre cele mai cunoscute cântece de Crăciun englezești „Carol of the Bells” este inspirat din folclorul ucrainean și compus de Mykola Leontovych. Cântecul se numește „Schedrik” în limba ucraineană.
  •  
  • Prima constituție din lume a fost scrisă și adoptată în Ucraina în 1710. Acest document a fost primul care a separat cele trei puteri în stat (legislativă, executivă şi judecătorească) .

Accesează LinkedIn, apasă pe butonul Me din secțiunea dreapta sus a ecranului, apoi apasă pe View Profile. Apasă din nou pe butonul Me pentru a retrage meniul drop-down.

Apasă pe Add profile in another language și apasă pe butonul drop-down de sub limba noului profil pentru a alege noua limbă.

Selectează noua limbă din listă. Există mai mult de 20 de limbi din care poți alege. Introduce prenumele și numele în spațiul oferit. Dacă ai o ortografie în limba română a numelui, de exemplu, o poți folosi pentru a diferenția și mai mult acest profil de profilul în limba engleză.

Ai și opțiunea de a îți scrie headline-ul/titlul LinkedIn. Poți pur și simplu să copiezi și să traduci titlul actual sau să scrii ceva unic și convingător pentru noul profil. Apasă pe Create Profile când ai terminat, apoi apasă pe Done pentru a finaliza.

Noul tău profil va fi acum activ. Pentru a-l accesa, apasă pe butonul Me, apoi pe View Profile, și din nou din nou pe butonul Me pentru a retrage meniul drop-down, apoi apasă pe noua limbă.

Acesta va fi afișat alături de celelalte profiluri ale tale, astfel încât să poți comuta cu ușurință profilurile dintr-o limbă în alta. Poți edita independent fiecare dintre profiluri, indiferent de limbă.

Pentru a adăuga mai multe limbi, apasă pe Me, apoi pe View Profile, și din nou din nou pe butonul Me. Acum, apasă pe pictograma glob din partea dreaptă a paginii, clic pe butonul Add profile in another language și repetă pașii de mai sus.

Ce se întâmplă după ce ți-ai creat profiluri LinkedIn în alte limbi?

Vei observa că toate sunt copii identice ale profilului principal LinkedIn, cu excepția limbii. Alți membri LinkedIn îți pot vedea profilul în toate celelalte limbi. Li se va solicita să selecteze limba în care doresc să îți vadă profilul atunci când încarcă pagina.

Aceasta este una dintre cele câteva modalități de a îți extinde și diversifica rețeaua LinkedIn. De asemenea, îți poate crește șansele de a obține un loc de muncă prin creșterea numărului de locuri de muncă pentru care te califici, precum și arătând că ești multilingv, dacă este necesar. Vei apărea în rezultatele căutării dacă membrii caută în oricare dintre limbile în care ai un profil LinkedIn.

Vrei să ne conectăm? Click...

De interes

Servicii traducere