Concurs – Techsylvania cel mai mare eveniment IT din Europa de Est

haka
Regulamentul tragerii la sorţi organizată cu prilejul concursului organizat de Babylon Consult, ce se va desfăşura în perioada 13 iunie– 15 iunie 2017.


Premiul concursului:
La tragerea la sorţi participă toate persoanele fizice care au apeleat la serviciile de traducere scrisă sau interpretariat lingvistic, ale Babylon Consult, în perioada 13 iunie– 15 iunie 2017.
call to action
Câștigătorul va primi o invitație la Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și inovație în industria IT din Europa de Est, care va avea loc între 17-20 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.


Agenda evenimentului o găsești aici.
La concurs este înscrisă orice persoana fizică ce apelează la serviciile de traducere scrisă sau interpretariat lingvistic, ale Babylon Consult, în perioada 13 iunie– 15 iunie 2017.


Concursul va avea un singur câştigător.
Câştigătorul va primi o invitaţie pentru 1 persoană valabilă pe toată durata evenimentului.


Tragerea la sorţi a premiului va avea loc pe data de 15 iunie, la orele 14:00.
La tragerea la sorţi vor participa toate persoanele fizice care au apelat la serviciile de traducere scrisă sau interpretariat lingvistic, ale Babylon Consult, în perioada 13 iunie– 15 iunie 2017.


Câştigătorul va fi anunţat telefonic de către organizator prin maximum 3 apeluri telefonice de la momentul desemnării ca şi câştigător sau prin email la adresa de contact a acestuia.