Aplicații de smartphone care te ajută să te concentrezi

focused
Productivitatea în muncă a fost tot timpul o preocupare majoră pentru foarte multe persoane. Este important să-ți optimizezi performanțele pentru a-ți atinge obiectivele personale.

Unii oameni recurg la diverse ritualuri pentru a ajunge la vârful performanței.
Indiferent de cum reușim să ne motivăm, nu putem nega faptul că tehnologia joacă un rol crucial în performanțele noastre la birou.

Iată câteva aplicații de smartphone care îți pot crește productivitatea la birou.


Moment
Stai mai mult timp pe telefone decât în mod normal?
Oamenii nu își dau seama cât timp pierd folosindu-și telefonul.

Dacă ai un program foarte strict, cu multe termene limită, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să îți programezi timpul pentru a fi cât mai eficient.
as
Folosind Moment, poți limita timpul pe care îl pierzi pe telefon.
Dacă vrei să petreci doar 30 de minute pe telefon, pe parcursul unei zi de lucru de 8 ore, e o idee bună să folosești Moment.

În momentul în care ai depășit limita celor 30 de minute vei primei alerte deranjante care te vor forța să renunți la a mai sta pe telefon.

StayOnTask
StayOnTask este o aplicație care te ajută să stai concentrat pe ce ți-ai propus.
Verifică din când în când ce faci. Cu alarme și imagini personalizate, îți spune dacă nu faci ceea ce ar trebui să faci.
buttonafterinnershadow
Offtime
Offtime îți blochează aplicațiile sau chiar contacte din agendă care îți afectează productivitatea la birou.

Un lucru bun în legătură cu acestă aplicație este faptul că nu trebuie să îți faci griji că pierzi ceva important. Ține o evidență a notificărilor pe care le-ai pierdut.

Concluzie
Cu ajutorul acestor aplicații este posibil să-ți crești productivitatea, limitând activități inutile cauzate de smartphone.
Într-un fel tehnologia ne-a trădat, ceea ce trebuia să fie o unealtă care să ne ajute, ne împiedică acum să fim mai productivi.

Vrei să ne conectăm? Click...

De interes

Servicii traducere