Interpretare simultană la Conferința Națională a Brokerilor de Asigurări și Pensii

Image-2

Babylon Consult a asigurat interpretarea simultană la cea de-a XI-a Ediție a Conferinței Naționale a Brokerilor de Asigurări și Pensii.


Tema ediției din acest an a conferinței a fost “Un sfat potrivit – De la analiza riscului, la asistența la daune”, reflectând astfel rolul principal al brokerului de asigurare, de reprezentant al intereselor clienților.

riskinsurance_7988912


Printre subiectele principale s-au numărat:
Ce aduce nou Directiva Europeană de Distribuție în Asigurări (IDD) pentru piața de asigurări din România

  • Implicațiile celor mai noi modificari legislative în piața de asigurări
  • Regularizarea daunelor
  • Tendințe înregistrate în piața RCA

Conferința s-a bucurat de prezența unor specialiști din țară și din străinătate, în calitate de speakeri și invitați de onoare, care au prezentat subiecte de actualitate și de interes major pentru companiile din piața asigurărilor – brokeri, regularizatori de daune și asiguratori, dar și pentru toate persoanele interesate de această industrie.
Image-4

Speakerii din străinătate care au fost prezenți la eveniment sunt:
Andre Van VARENBERG – Președintele Comisiei brokerilor de asigurări din cadrul BIPAR, Ivica CHACATURIANOVA, Director Educațional și PR OVB Allfinanz Slovensko, Jeffrey MANNERS – specialist renumit în piața de asigurări din Europa.

S-au alăturat discuțiilor, în calitate de speakeri și oaspeți de onoare, reprezentanți ai ASF, CET-R, UNTRR, INFOCONS, ai asiguratorilor și brokerilor de asigurare