9SOS pentru iOS și Android

Aplicația de mobil 9sos este modalitatea prin care fiecare utilizator își declară starea de sănătate pe proprie răspundere și se automonitorizează.

Serviciul 9SOS a fost înființat în 20 martie 2020 de către mai mulți membrii Romanian Business Leaders împreună cu As. Open Knowledge și e oferit spre utilizare Statului Român prin Ministerul Sănătății, Directia de Sănătate Publică Brașov.

Pe lângă metoda de contact telefonic prin Call Center și CRM Medical, am dezvoltat aplicația 9SOS pentru iOS și Android care permite auto-monitorizarea simptomelor și facilitează accesul în spații publice.

Aplicația este localizată în limba Română, Engleză și Maghiară.

DACĂ apar simptome, acestea pot fi evaluate în scurt timp și detaliile pot fi transmise către, medicul dvs. de familie, DSP sau spital in momentul evaluării / anchetei epidemiologice.

Mai mult, veți fi contactat și notificat dacă ați fost într-o zonă unde s-a descoperit un focar Covid-19.

Conform legii, atunci când intrați în spații publice vă sunt preluate anumite date de contact cum ar fi nume, prenume, număr de telefon, email.

Dacă folosiți aplicația 9SOS, persoana care permite accesul în incintă vă scanează codul QR și sunt preluate doar câteva informații sumare Prenume, Inițială Nume, nivel risc declarat, data si ora de acces, protejându-vă datele cu caracter personal.

Mai mult, puteți și dumneavoastră să vă scanați prietenii, construind o listă de contacte directe.

Dacă sunt evenimente epidemiologice, Direcția de Sănătate Publică va putea să facă ancheta epidemiologică mai ușor și veți fi alertat(ă) în cazul în care ați putea fi la risc datorită contactelor directe cu persoane suspecte sau confirmate pozitiv Covid-19.

https://www.9sos.ro/administrativ/donatii/

https://www.9sos.ro/voluntariat/cum-pot-fi-voluntar-9sos/