5 cărți de citit în iarna 2021

Aceste cărți au fost alese cu grijă de curatorii Malcolm Gladwell, Susan Cain, Adam Grant și Daniel Pink, dintr-o listă cu cele mai incitante titluri non-ficțiune ale sezonului.

  1. Beginners: The Transformative Joy of Lifelong Learning

De Tom Vanderbilt

Data publicării: 5 ianuarie 2021

O călătorie provocatoare și jucăușă în bucuriile transformatoare care vin odată cu începerea a ceva nou, indiferent de vârstă.

  1. Bravey: Chasing Dreams, Befriending Pain, and Other Big Ideas

De Alexi Pappas

Data publicării: 12 ianuarie 2021

Alergătoarea olimpică, actrița și cineasta Alexi Pappas, împărtășește ce a învățat despre încrederea în sine, sănătatea mintală, îmbrățișarea durerii și realizarea viselor.

  1. Chatter: The Voice in Our Head, Why It Matters, and How to Harness It

De Ethan Kross

Data publicării: 26 ianuarie 2021

Un psiholog premiat, dezvăluie puterea ascunsă a vocii interioare și arată cum o putem valorifica pentru a trăi o viață mai sănătoasă, mai împlinită și mai productivă.

  1. Four Lost Cities: A Secret History of the Urban Age

De Annalee Newitz

Data publicării: 2 februarie 2021

O încercare de a explora unele dintre cele mai spectaculoase orașe antice din istoria omenirii – și de a afla de ce oamenii le-au abandonat.

  1. Work: A Deep History, from the Stone Age to the Age of Robots

De James Suzman

Data publicării: 19 ianuarie 2021

Antropologul James Suzman arată că, deși am evoluat pentru a găsi bucurie și scop în muncă, strămoșii noștri au lucrat mult mai puțin și au gândit foarte diferit despre muncă decât o facem noi acum.

Vrei să ne conectăm? Click...

De interes

Top 10 Termeni Esențiali în AI

Inteligența artificială (AI) continuă să ne revoluționeze lumea, de la chatboți la vehicule autonome. Pe măsură ce această tehnologie avansează, înțelegerea termenilor cheie ne poate

Citește »

Servicii traducere