5 cărți care merită citite – recomandate de 5 antreprenori globali

image
Cărțile au puterea de a ajuta oamenii șă-și împlinească visurile și să-și atingă potențialul maxim. O carte bună poate sa-ți schimbe viața. Mai jos ai 5 cărți recomandate de antreprenori cunoscuți la nivel global.

Citat din carte: “Fiecare studiu de caz a dovedit că mărimea contului din bancă, gradul de fericire, și în general gradul de mulțumire personală depind de felul în care gândim.”
În acestă carte vei învăța cum să gândești pentru a depăși momentele grele și a fi pozitiv. Vei învăța că nu trebuie să fii cel mai deștept sau cel mai talentat pentru a avea succes.

1. The One Thing de Gary Keller și Jay Papasan

Cine aleargă dupa doi iepuri nu prinde nici unul.
Află ce contează și concentrează-ți energia în concordanță. Când începi un lucru nou, o afacere sau o idee, este foarte ușor să te pierzi în detalii. The One Thing, îți permite să descoperi exact ceea ce îți dorești să realizezi și să îți concentrezi eforturile pentru a-ți atinge scopul.
Această carte a fost numărul unu pe Wall Street, New York Times și USA Today, deci trebuie să fie bună.

2. The Magic of Thinking Big de David J. Schwartz

Crede că vei reuși și așa se va întâmpla.
Dacă vrei să să faci mai multe și să reușești mai des, atunci trebuie să înveți să gândești adecvat.

buttonafterinnershadow

3. The Blue Ocean Strategy de W. Chan Kim and Renee Mauborgne

“Strategia oceanului albastru provoacă companiile să iasă din paradigma oceanului roșu de sângele competitorilor prin crearea unei noi piețe care face competiția irelevantă.”
Este o carte bună pentru oricine nu își dorește să intre în lupta sângeroasă dintre competitori.
Această carte te va ajuta să înveți ce anume nu este accesibil consumatorilor, sau să îți prezinți produsul sau serviciul într-un fel diferit, facându-l mai dorit, diferit, și inaccesibil în altă parte.

4. Thrive de Arianna Huffington

“Folosește-te de înțelepciunea interioară, de intuiție și învață să prosperi”.
“Thrive” redefinește succesul de la tipica fugă după putere și bani, la urmărirea visurilor, intereselor și pasiunilor tale. O mulțime de oameni urcă pe scara ierarhică ca să descopere că nu sunt fericiți când ajung în vârf. După ce a clacat din cauza extenuării, autoarea a început să se întrebe ce înseamnă succesul. Învață să îți folosești timpul, prioritizează ce contează cu adevărat în viața ta și muncește pentru a realiza ce consideri tu important în viață.

5. Crush It! de Gary Vaynerchuk

Totul de la poker la croșetat, Gary Vaynechuk îți va arăta cum să dezvolți un business online dintr-un hobby.
Cartea este descrisă ca un “Manual al Utilizatorului” pentru afacerile moderne.
În carte, Gary descrie succesul bazat pe fericirea ta și nu pe veniturile tale. Trezește-te dimineața și fii nerăbdător să mergi la lucru pentru că vei face lucruri care te pasionează.
as

Ce carți de business ai citit în ultima vreme? Hai să facem schimb de titluri bune.