4 modalități ușoare de a învăța o limbă străină

image

Cunoașterea unei limbi străine te poate face mai atractiv pentru angajatori, te ajută să te bucuri de toate avantajele unei călătorii într-o țară străină.
Este dificil să-ți păstrezi cunoștințele de franceză, engleză sau germană din liceu sau facultate, odată ce nu mai urmezi cursurile de limbă străină.


Din fericire, cu puțin efort, poți să-ti îmbunătățești cunoștințele sau chiar să înveți o limbă nouă.
Translation-cut
1. FOLOSEȘTE-ȚI TELEFONUL MOBIL
Nu sunt chiar Candy Crush, dar  aplicațiile de învățare a unei limbi străine sunt un mod productiv de a petrece timpul pe mobil. Dacă nu știi exact de unde să începi, Memrise care a fost întemeiată de un expert în tehnici mnemonice, este un start bun.

2. GĂSEȘTE UN PARTENER DE CONVERSAȚIE
Găsește un grup pentru a face conversație în limba dorită, poți să te înscrii în diversele grupuri de networking ale expaților pentru a face conversație și pentru a te înconjura de o cultură nouă.

3. CITEȘTE, PRIVEȘTE, ASCULTĂ
Dacă ai cunoștințele de bază în limba pe care vrei să o exersezi, alege o carte de copii sau un audiobook, Harry Poter de exemplu este tradusă în 68 de limbi. Uită-te la filme cu subtitrare în limba pe care vrei să o înveți sau să o exersezi. Este o modalitate foarte bună de a îmbina utilul cu plăcutul.

4. VARIANTA TRADIȚIONALĂ
Cursurile de limbi străine sunt o investiție de timp și bani dar rămân o modalitate eficientă de a învăța și de a exersa o limbă străină sub supravegherea unui expert. Diversele institute culturale ale diverselor țări oferă nu numai cursuri de limbi străine, organizează și evenimente culturale unde poți face conversație cu participanții pentru a-ți exersa limba străină.

Așteptăm propunerile tale pentru o nouă modalitate de a învăța o limbă străină