Moş Crăciun apelează la Babylon Consult pentru a înţelege scrisorile copiilor din întreaga lume

Crăciunul este o Sărbătoare a Bucuriei: fulgi mari de nea, zăpadă, clinchet de clopoţei, colinde şi un Moş bătrân, bătrân. Moş Crăciun s-a născut demult, acum multe sute de ani, nimeni nu mai ştie când şi unde anume. Dar se ştie că Moş Crăciun este ceva magic ce se întamplă în fiecare an pe 24 decembrie. Crăciunul este o Sărbătoare a Bucuriei: fulgi mari de nea, zăpadă, clinchet de clopoţei, colinde şi un Moş bătrân, bătrân. Moş Crăciun s-a născut demult, acum multe sute de ani, nimeni nu mai ştie când şi unde anume. Dar se ştie că Moş Crăciun este ceva magic ce se întamplă în fiecare an pe 24 decembrie.

Moş Crăciun

Crăciunul este o Sărbătoare a Bucuriei: fulgi mari de nea, zăpadă, clinchet de clopoţei, colinde şi un Moş bătrân, bătrân. Moş Crăciun s-a născut demult, acum multe sute de ani, nimeni nu mai ştie când şi unde anume. Dar se ştie că Moş Crăciun este ceva magic ce se întâmplă în fiecare an pe 24 decembrie. De el ne sunt legate cele mai frumoase amintiri ale copilăriei şi cu toţii îl aşteptăm în seara de Ajun să ne pună cadouri sub bradul împodobit. Astăzi ştim că Moş Crăciun trăieşte în Laponia împreună cu nişte spiriduşi care lucrează în fabrica de jucării şi construiesc cadourile de Crăciun. Tot aici Moş Crăciun primeşte scrisorile copiilor. Cei cuminţi îi scriu din timp aşteptând cu nerăbdare împlinirea dorinţelor în seara de Ajun. Câţi copii cuminţi există în lume, atâtea scrisori primeşte Moşul. Cum înţelege însă Moşul dorinţele copiilor exprimate în toate limbile Pământului? Ei bine, aflaţi că spiriduşii şi renii nu sunt singurele ajutoare ale lui Moş Crăciun. În fiecare an Babylon Consult îi vine în ajutor Moşului traducând scrisorile pe care el le primeşte de la copiii din lumea întreagă. Facem acest lucru cu maxim profesionalism pentru că vrem ca Moşul să înţeleagă întocmai dorinţele celor mici şi, desigur, să le îndeplinească. Este un proiect de suflet, iar eforturile ne sunt pe deplin răsplătite: Moşul nu uită niciodată să treacă pe la Babylon Consult J. Să vedem acum cine este Moşul: Legenda lui Moş Crăciun În fiecare an dupa Moş Nicolae vine Moş Crăciun, moşul bătrân, rotofei, cu o barbă albă mare, îmbrăcat într-o haină roşie şi care duce în spate un sac mare de cadouri. Legenda spune că Maica Domnului, fiind cuprinsă de durerile naşterii, i-a cerut adăpost lui Moş Ajun. Motivând că este sărac, el a refuzat-o, dar a trimis-o la fratele lui mai mic şi mai bogat, Moş Crăciun. Ajunsă la casa lui Crăciun, Maica Domnului o găseşte acasă pe soţia acestuia, Crăciuneasa şi îi cere acesteia adăpost. Crăciuneasa nu a stat mult pe gânduri, însă ştiindu-şi soţul rău şi necredincios, nu o primeşte în casă şi o trimite să nască în grajdul vitelor. Apoi, fără să-i spună soţului ei, Crăciuneasa o ajută pe Maica Domnului să-L nască pe Pruncul Iisus. Aflând Crăciun, acesta îşi pedepseşte soţia. Dar Maica Domnului printr-o minune o ajută pe Crăciuneasă să scape de pedeapsa soţului ei. Crăciun, văzând această minune şi aflând că în grajdul său S-a născut Domnul Iisus, se căieşte şi îi cere iertare lui Dumnezeu, devenind astfel “primul creştin”. Se spune că el s-a căit atât de mult, încât a doua zi şi-a împărţit întreaga avere copiilor săraci şi de atunci, în fiecare an, în Ajunul Naşterii Domnului, Moş Crăciun vine cu sania trasă de reni, intră pe horn şi ne pune sub brad cadourile mult aşteptate. Sărbătoarea sfântă a Crăciunului, cu mireasma-i de cetină de brad este încărcată de tradiţii şi simboluri din cele mai diverse în întreaga lume.

Moş Crăciun

Crăciunul este o Sărbătoare a Bucuriei: fulgi mari de nea, zăpadă, clinchet de clopoţei, colinde şi un Moş bătrân, bătrân. Moş Crăciun s-a născut demult, acum multe sute de ani, nimeni nu mai ştie când şi unde anume. Dar se ştie că Moş Crăciun este ceva magic ce se întâmplă în fiecare an pe 24 decembrie. De el ne sunt legate cele mai frumoase amintiri ale copilăriei şi cu toţii îl aşteptăm în seara de Ajun să ne pună cadouri sub bradul împodobit. Astăzi ştim că Moş Crăciun trăieşte în Laponia împreună cu nişte spiriduşi care lucrează în fabrica de jucării şi construiesc cadourile de Crăciun. Tot aici Moş Crăciun primeşte scrisorile copiilor. Cei cuminţi îi scriu din timp aşteptând cu nerăbdare împlinirea dorinţelor în seara de Ajun. Câţi copii cuminţi există în lume, atâtea scrisori primeşte Moşul. Cum înţelege însă Moşul dorinţele copiilor exprimate în toate limbile Pământului? Ei bine, aflaţi că spiriduşii şi renii nu sunt singurele ajutoare ale lui Moş Crăciun. În fiecare an Babylon Consult îi vine în ajutor Moşului traducând scrisorile pe care el le primeşte de la copiii din lumea întreagă. Facem acest lucru cu maxim profesionalism pentru că vrem ca Moşul să înţeleagă întocmai dorinţele celor mici şi, desigur, să le îndeplinească. Este un proiect de suflet, iar eforturile ne sunt pe deplin răsplătite: Moşul nu uită niciodată să treacă pe la Babylon Consult J. Să vedem acum cine este Moşul: Legenda lui Moş Crăciun În fiecare an dupa Moş Nicolae vine Moş Crăciun, moşul bătrân, rotofei, cu o barbă albă mare, îmbrăcat într-o haină roşie şi care duce în spate un sac mare de cadouri. Legenda spune că Maica Domnului, fiind cuprinsă de durerile naşterii, i-a cerut adăpost lui Moş Ajun. Motivând că este sărac, el a refuzat-o, dar a trimis-o la fratele lui mai mic şi mai bogat, Moş Crăciun. Ajunsă la casa lui Crăciun, Maica Domnului o găseşte acasă pe soţia acestuia, Crăciuneasa şi îi cere acesteia adăpost. Crăciuneasa nu a stat mult pe gânduri, însă ştiindu-şi soţul rău şi necredincios, nu o primeşte în casă şi o trimite să nască în grajdul vitelor. Apoi, fără să-i spună soţului ei, Crăciuneasa o ajută pe Maica Domnului să-L nască pe Pruncul Iisus. Aflând Crăciun, acesta îşi pedepseşte soţia. Dar Maica Domnului printr-o minune o ajută pe Crăciuneasă să scape de pedeapsa soţului ei. Crăciun, văzând această minune şi aflând că în grajdul său S-a născut Domnul Iisus, se căieşte şi îi cere iertare lui Dumnezeu, devenind astfel “primul creştin”. Se spune că el s-a căit atât de mult, încât a doua zi şi-a împărţit întreaga avere copiilor săraci şi de atunci, în fiecare an, în Ajunul Naşterii Domnului, Moş Crăciun vine cu sania trasă de reni, intră pe horn şi ne pune sub brad cadourile mult aşteptate. Sărbătoarea sfântă a Crăciunului, cu mireasma-i de cetină de brad este încărcată de tradiţii şi simboluri din cele mai diverse în întreaga lume.]]>