Învaţă cu Polirom cum să fii un bun manager

Managementul necesită inteligenţă, relaţii optime cu subordonaţii şi fler în privinţa politicii organizaţionale. Fie că eşti manager şi vrei să îţi îmbunătăţeşti performanţele sau aspiri la o carieră de conducere, cartea pe care ţi-o oferim luna aceasta împreună cu editura Polirom te va ajuta să îţi dezvolţi abilităţile asociate celor patru coeficienţi specifici: de inteligenţă (IQ), emoţional (EQ), politic (PQ) şi de management (MQ). Numeroasele exemple şi sfaturi practice privind luarea deciziilor sau gestionarea banilor îţi vor fi, cu siguranţă, utile. Jo Owen Cum să fii un bun manager Editura Polirom Colecţia CARIERA. SUCCES. PERFORMANŢE. Seria practic Traducere de Corina Costache Din cuprins:

  • Manageri reali pentru o lume reală
  • Abilităţile specifice coeficientului de inteligenţă: gestionarea problemelor, a sarcinilor şi a banilor
  • Abilităţi specifice coeficientului emoţional: gestionarea personalului
  • Abilităţi specifice coeficientului politic: cum să puneţi lucrurile în mişcare
  • Abilităţile coeficientului managerial: cum să vă gestionaţi propria evoluţie
Regulamentul tragerii la sorţi din cadrul Concursului organizat de Babylon Consult Pe toată perioada de desfăşurare a concursului prezentul regulament este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant, pe internet, la adresa www.babylonconsult.ro Durata şi organizatorul promoţiei Organizatorul concursului este SC Babylon Consult SRL cu sediul în Bucureşti, Calea Griviţei nr. 337A, Sector 1. Condiţii de participare şi modul de desfăşurare La concurs sunt înscrişi automat colaboratorii Babylon Consult SRL din luna februarie 2011. Concursul va avea un singur câştigător. Câştigătorul va primi cartea “Cum să fii un bun manager”, acordată cu sprijinul editurii Polirom. Tragerea la sorţi a premiului Tragerea la sorţi a premiului va avea loc pe data de 15 martie, orele 14:00, la sediul Babylon Consult. Câştigătorul va fi anunţat telefonic de către organizator prin maximum 3 apeluri telefonice realizate în 3 zile lucrătoare consecutive de la momentul desemnării sale. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe pagina de internet a organizatorului, www.babylonconsult.roManagementul necesită inteligenţă, relaţii optime cu subordonaţii şi fler în privinţa politicii organizaţionale. Fie că eşti manager şi vrei să îţi îmbunătăţeşti performanţele sau aspiri la o carieră de conducere, cartea pe care ţi-o oferim luna aceasta împreună cu editura Polirom te va ajuta să îţi dezvolţi abilităţile asociate celor patru coeficienţi specifici: de inteligenţă (IQ), emoţional (EQ), politic (PQ) şi de management (MQ). Numeroasele exemple şi sfaturi practice privind luarea deciziilor sau gestionarea banilor îţi vor fi, cu siguranţă, utile. Jo Owen Cum să fii un bun manager Editura Polirom Colecţia CARIERA. SUCCES. PERFORMANŢE. Seria practic Traducere de Corina Costache Din cuprins:
  • Manageri reali pentru o lume reală
  • Abilităţile specifice coeficientului de inteligenţă: gestionarea problemelor, a sarcinilor şi a banilor
  • Abilităţi specifice coeficientului emoţional: gestionarea personalului
  • Abilităţi specifice coeficientului politic: cum să puneţi lucrurile în mişcare
  • Abilităţile coeficientului managerial: cum să vă gestionaţi propria evoluţie
Regulamentul tragerii la sorţi din cadrul Concursului organizat de Babylon Consult Pe toată perioada de desfăşurare a concursului prezentul regulament este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant, pe internet, la adresa www.babylonconsult.ro Durata şi organizatorul promoţiei Organizatorul concursului este SC Babylon Consult SRL cu sediul în Bucureşti, Calea Griviţei nr. 337A, Sector 1. Condiţii de participare şi modul de desfăşurare La concurs sunt înscrişi automat colaboratorii Babylon Consult SRL din luna februarie 2011. Concursul va avea un singur câştigător. Câştigătorul va primi cartea “Cum să fii un bun manager”, acordată cu sprijinul editurii Polirom. Tragerea la sorţi a premiului Tragerea la sorţi a premiului va avea loc pe data de 15 martie, orele 14:00, la sediul Babylon Consult. Câştigătorul va fi anunţat telefonic de către organizator prin maximum 3 apeluri telefonice realizate în 3 zile lucrătoare consecutive de la momentul desemnării sale. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe pagina de internet a organizatorului, www.babylonconsult.ro]]>

Vrei să ne conectăm? Click...

De interes

Servicii traducere