Filme de Crăciun din întreaga lume 🎄

Care este filmul tău preferat de Crăciun din toate timpurile? Nu-i așa ca îți e greu sa alegi? Poate o sa-ți folosească lista pe care am făcut-o noi, adunând câteva dintre filmele noastre preferate de Crăciun, de pretutindeni.

Spoiler Alert!

  • Home Alone nu a intrat în top.

1. Les bronzés font du ski (franțuzesc)

Această comedie din 1972 regizată de Patrice Leconte, nu a fost un succes la lansare, dar acum este considerat al optulea cel mai preferat film al francezilor.

Filmul se concentrează pe un grup de prieteni care pleacă într-o vacanță la schi în Alpii francezi. Filmul te va face să râzi în hohote în timp ce protagoniștii se confruntă cu o multitudine de întâmplări neprevăzute. Cu siguranță îl vei considera în curând unul dintre preferatele tale!

2. Noche de reyes (spaniol)

 

Regizată de Miguel Bardem, această comedie de Crăciun din 2001 este un film pur și ușor. Este perfect pentru cei cărora le plac comediile hilare în care haosul și evenimentele neprevăzute te fac să te doară stomacul de râs.

Se concentrează pe aventurile familiei Cuspineda al cărei tată trebuie să semneze un contract foarte important în cea de-a douăsprezecea Noapte. Însă, se pare că totul le stă în cale. Este cu totul ridicol și cu totul minunat.

3. 大停電の夜に (japonez)

 

Cel de-al treilea film festiv pe care vrem să-l împărtășim cu tine este un film japonez numit Until the Lights Come Back. Este în stilul Love Actually, în care poveștile mai multor personaje se împletesc. Acțiunea filmului se desfășoară în Tokyo, în Ajunul Crăciunului. Este simplu, încântător și magic.

4. Klaus (hispano-american)

Următoarea noastră alegere festivă este un film de animație hispano-american, regizat de Sergio Pablos. Povestea plină de căldură oferă o variantă alternativă pentru originea lui Moș Crăciun și se concentrează pe Jesper, un poștaș egoist care este forțat să se mute în orașul cenușiu și sumbru numit Smeerensburg.

În cele din urmă, făcând echipă cu un producător de jucării, Klaus, Jesper este capabil să răspândească bucuria în orașul îndepărtat, învățând că și cel mai mic act de bunătate poate provoca altul.

5. Malous Jul (danez)

 

Ultimul film pe care dorim să-l împărtășim este un film danez regizat de Claus Bjerre. Filmul se concentrează pe o fată pe nume Malou care, după ce a trăit cu mai multe familii adoptive, ajunge pe mica insulă Lunø cu o familie care iubește Crăciunul.

Totuși, lui Malou nu-i place atât de mult acestă sărbătoare, așa că, atunci când întâlnește un spiriduș morocănos care vrea ca ea să plece de pe insulă, ei decid să facă cât mai multe probleme pentru a o ajuta să facă acest lucru.

Amuzant, magic și perfect festiv, ești obligat să iubești Crăciunul lui Malou.

Dacă ai și alte propuneri, le poți scrie mai jos. Ne-am bucura să actualizăm lista cu filme din întreaga lume.

Vrei să ne conectăm? Click...

De interes

Servicii traducere