Curs de Limba Engleză! Alege calitatea!

Te aşteptăm la cursurile de engleză organizate de Open Knowledge. Începe cu un test gratuit al nivelului de cunoştinţe după care vom stabili împreună care dintre cele 3 module este cel potrivit nevoilor tale.


Cursurile se vor desfăşura pe parcursul a trei luni, de două ori pe săptămână, oferind participanţilor posibilitatea de a beneficia de un program flexibil, în funcţie de cerinţele acestora.

Cunoştinţele dobândite vor avea o aplicabilitate imediată, metoda de predare se va adapta stilurilor de învăţare ale cursanţilor, fiind una practică şi interactivă.

Obiectivul nostru este  de a vă ajuta să dobândiţi competenţe deosebite în: conversaţie, ascultare, citire, scriere, discurs oral, cât şi de a vă pregăti pentru certificatele internaţionale cum ar fi Cambridge/TOEFL sau pentru orice altă necesitate (angajare, examene, plecări în afară)

Grupele sunt formate din 5-10 participanţi, iar costul unui modul de 3 luni este de 875 lei şi poate fi plătit în 3 tranşe. Preţul include contravaloarea cursului şi materialele folosite pe parcursul lecţiilor.

Contact:
Str. Lipscani, nr. 47, RO-030032, București
Tel: +40 21 232 85 16, 232 85 15
Email: info@openknowledge.ro